Æggemuffins er en lækker lille sag, som du let kan medbringe hvis du er på farten.Æggemuffins smager godt hvad end de spises direkte efter de er lavet,
| | |

Æggemuffins

er en lækker lille sag, som du let kan medbringe hvis du er på farten.

smager godt hvad end de spises direkte efter de er lavet, lunet i mikro ovnen eller tager fra køleskabet. Og det er det som gør dem helt perfekte som for dig som er på farten.

Jeg bruger som på arbejdet, eller som er mellemmåltid – hvis det skal gå lidt stærkt. Du kan selvfølgelig og lave en stor potion og spise dem til aftensmad, som en anderledes udgave af en æggekage.

kan laves på et utal for forskellige måder, og det er kun indholdet af dit køleskab, og din fantasi som sætter grænser.

Har du en grøntsags rest tilbage, eller kød fra dagen i forvejen, kan du bruge det i æggemuffins, derfor er mine muffins aldrig de sammen hver gang.

Du kan også krydre dem på forskellige måder, er super lækkert, men basilikum, eller er også godt – prøv dig frem og find di favorit.

I denne udgave har jeg brugt hvad køleskabet lige bød på.

Ca. 20

 

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft.
  2. Hak alle grønsagerne fint.
  3. Pisk æg, mælk, HUSK, slat og sammen.
  4. Stil din muffinform på en bageplade – jeg bruger en silikone form, da jeg så slipper for at smøre formen med olie.
  5. Fordel grønsagerne og kyllingkød i formen.
  6. Hæld nu æggemassen ud i formen.
  7. Bag dine i ovnen i ca. 10 – 15 min, eller til du fået lift farve og hæver lidt op.
  8. Lad dem køle lidt af, inden du tager dem ud af formen.

Velbekomme

Tips, du kan også komme lidt revet i æggemassen.

Andre opskrifter

3 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.