Frosé
En varm sommeraften med iskold frosé i glasset
Frosé er ligeså lækkert som det lyder!! Frossen jordbær og rosé som blendes sammen med kold rosé – en slushice for voksne.
Brug dine sjatter
Skulle du befinde dig med en sjat rosé tilbage i flasken, så fortvivl ikke. Og blev alle jordbærrene heller ikke spist, er det kun endnu bedre!! De to ting er nemlig grundstenen i en lækker omgang frosé.
Jeg serverer frosé i Martini glas – det ser så fancy ud. Men et rødvinsglas kan nu også bruges.
Isterninger
Jeg har brugt min Cuubis til at lave fryse jordbær og rosé massen ned med. Cuubis er en fantastisk opfindelse, som kan bruges til et utal af fantastisk nedfrysninger. Alt fra frugtmos til fond og rester af grøntsager. Har du ikke en Cuubis kan du bruge isterning poser eller bakker.
Du kan finde med om Cuubis her https://www.cuubis.dk/shop/frontpage.html
2-3 glas
- 5-10 Jordbær
- 1 flaske rosé – gerne en sød
Fremgangsmåde
- Blend jordbær og 3 dl rosé.
- Kom det i en frysepose/Cuubis og derefter i fryseren.
- Tag de frosne isterninger ud af fryseren og kom ca 10-15 terninger i blenderen.
- Tilsæt 3-4 dl rosé og blend det hurtigt sammen.
- Når frosén har en slushice lignede konsistens kommes det i glas og serveres straks.
Tips. Lav gerne flere portion isterninger, da de hurtigt forsvinder!! Du kan også prøve at blende hindbær sammen med rosé.
Velbekomme

Jeg er egentligt ikke særlig vild med titlen “blogger” – jeg er jo bare en foodie.
Jeg elsker mad, elsker at fordybe mig i processen og udvikle nye opskrifter.
Jeg nyder at smage nye retter, tage dem til mig, og udvikle dem til min egen.
Jeg håber du vil finde min blog inspirerende, og måske udvikle dine egne retter.