Hurtigt, nemt og ufattelig lækker estragon mayo! Hvorfor spise alm. småkedelig mayo til dine fritter, når du nu kan lave den lækreste estragon mayo
| | |

Hjemmerørt estragon mayo

Hurtigt, nemt og ufattelig lækker mayo!

Hvorfor spise alm. småkedelig mayo til dine fritter –  når du nu kan lave den lækreste mayo på ingen tid?

Kan du ikke lide estragon, kan du f.eks komme eller trøffel i. Du kan selvfølgelig også bare holde den helt natural, men en ting er sikkert – hjemmerørt mayo er og bliver den bedste udgave.

2 pers.

  • 3
  • 1 tsk dijon
  • 1 tsk eddike – f.eks estragon, hvidvin, eller æble
  • Ca. 2 dl neutral smag
  • En håndfuld frisk hakket estragon – eller anden krydderurt 
  • og

Fremgangsmåde

  1. Stil alle ingredienser frem på køkkenbordet, og lad dem få stuetampretur.
  2. Kom æggeblommer, og i en lille skål.
  3. Rør det sammen til en ensartet masse.
  4. Hæld nu langsomt i æggemassen, mens du pisker. Lad ægget opsuge olien. Pas på du ikke for hældt for hurtigt.
  5. Når ægget ikke kan suge mere olie, tilsættes estragon, og peber.
  6. Er mayoen blevet for tyk, kan du tilsætte lidt mere eddike, eller vand.
  7. Smag til og servér

Velbekomme

 

Andre opskrifter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *