Hjemmerørt estragon mayo
Hurtigt, nemt og ufattelig lækker estragon mayo!
Hvorfor spise alm. småkedelig mayo til dine fritter – når du nu kan lave den lækreste estragon mayo på ingen tid?
Kan du ikke lide estragon, kan du f.eks komme basilikum eller trøffel i. Du kan selvfølgelig også bare holde den helt natural, men en ting er sikkert – hjemmerørt mayo er og bliver den bedste udgave.
2 pers.
- 3 æggeblommer
- 1 tsk dijon sennep
- 1 tsk eddike – f.eks estragon, hvidvin, eller æble eddike
- Ca. 2 dl olie neutral smag
- En håndfuld frisk hakket estragon – eller anden krydderurt
- Salt og peber
Fremgangsmåde
- Stil alle ingredienser frem på køkkenbordet, og lad dem få stuetampretur.
- Kom æggeblommer, sennep og eddike i en lille skål.
- Rør det sammen til en ensartet masse.
- Hæld nu langsomt olie i æggemassen, mens du pisker. Lad ægget opsuge olien. Pas på du ikke for hældt for hurtigt.
- Når ægget ikke kan suge mere olie, tilsættes estragon, salt og peber.
- Er mayoen blevet for tyk, kan du tilsætte lidt mere eddike, eller vand.
- Smag til og servér
Velbekomme

Jeg er egentligt ikke særlig vild med titlen “blogger” – jeg er jo bare en foodie.
Jeg elsker mad, elsker at fordybe mig i processen og udvikle nye opskrifter.
Jeg nyder at smage nye retter, tage dem til mig, og udvikle dem til min egen.
Jeg håber du vil finde min blog inspirerende, og måske udvikle dine egne retter.