Hyldeblomst sirup
Hyldeblomst sirup, perfekt til sommerens desserter og drinks.
Hyldeblomst sirup er en søde klistrede og gyldne sirup, som går utroligt godt til alt fra pandekager, jordbær, te, dressinger og sommerens drinks.
Den er let at lave og kræver faktisk bare at du i forvejen har lavet en portion hyldeblomstsaft. Har du endnu ikke lavet hyldeblomstsaft, kan du finde opskriften her : Hyldeblomstsaft
1 glas – ca. 200 ml
- 3 dl hyldeblomstsaft
- 1,5 dl sukker
- 1 tsk vaniljesukker
Fremgangsmåde
- Kom hyldeblomstsaften i en lille kasserolle og tilsæt sukker og vaniljesukker.
- Bring det i kog, og lad det simre under omrøring i ca. 15-20 min.
- Når sirupen har den ønskede konsistens tages kasserollen af varmen, og lad den køle lidt af, inden den hældes på flaske.
Velbekomme

Jeg er egentligt ikke særlig vild med titlen “blogger” – jeg er jo bare en foodie.
Jeg elsker mad, elsker at fordybe mig i processen og udvikle nye opskrifter.
Jeg nyder at smage nye retter, tage dem til mig, og udvikle dem til min egen.
Jeg håber du vil finde min blog inspirerende, og måske udvikle dine egne retter.