Hyldeblomst sirup
| | | |

Hyldeblomst sirup

sirup, perfekt til sommerens desserter og drinks.

sirup er en søde klistrede og gyldne sirup, som går utroligt godt til alt fra pandekager, jordbær, te, dressinger og sommerens drinks.

Den er let at lave og kræver faktisk bare at du i forvejen har lavet en portion hyldeblomstsaft. Har du endnu ikke lavet hyldeblomstsaft, kan du finde opskriften her : Hyldeblomstsaft

1 glas – ca. 200 ml

Fremgangsmåde

  1. Kom hyldeblomstsaften i en lille kasserolle og tilsæt og vaniljesukker.
  2. Bring det i kog,  og lad det simre under omrøring i ca. 15-20 min.
  3. Når sirupen har den ønskede konsistens tages kasserollen af varmen, og lad den køle lidt af, inden den hældes på flaske.

Velbekomme

Andre opskrifter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.