Jordskokker bruges oftes til suppe, hvilket også er en super lækker spise, men de små grimme knolde kan også bruges til andet end det. Jordskokker med hvidløg og persille.
| | |

Jordskokker med hvidløg og persille

er små grimme knolde, med en fantastisk smag. Også jordskokker med og persille.

bruges oftes til suppe, hvilket også er en super lækker spise, men de små grimme knolde kan også bruges til andet end det – feks. Jordskokker med og persille.

Jeg opdagede ved et tilfælde at min kæreste havde et helt bed fyldt med jordskokker, og så var det jo bare om at gå i gang.

De små knolde har en nødde agtigt smag og konsistensen er lidt som en kartoffel, dog med mere bid.

Denne opskrift på jordskokker  bruger jeg gerne som til en bøf, i stedet for kartofler.

2-3 Per

  • 6-7 mellemstore jordskokker 
  • 2 fed hvidløg
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 lille håndfuld frisk

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Vask og skrub jordskokkerne med en hård børste, til alt jorden kommer af.
  3. Skyld dem godt.
  4. Skær jordskokkerne over i halve, eller kvarte hvis de er meget store.
  5. Kom dem i et ildfast fad og kom ud over.
  6. Pres ud over jordskokkerne.
  7. Hak groft og kom det ved.
  8. Krydr med og vend det hele godt rundt.
  9. Kom fadet i ovnen i ca. 30-40 min,

Velbekomme

Andre opskrifter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.