Jordskokker med hvidløg og persille
jordskokker er små grimme knolde, med en fantastisk smag. Også jordskokker med hvidløg og persille.
Jordskokker bruges oftes til suppe, hvilket også er en super lækker spise, men de små grimme knolde kan også bruges til andet end det – feks. Jordskokker med hvidløg og persille.
Jeg opdagede ved et tilfælde at min kæreste havde et helt bed fyldt med jordskokker, og så var det jo bare om at gå i gang.
De små knolde har en nødde agtigt smag og konsistensen er lidt som en kartoffel, dog med mere bid.
Denne opskrift på jordskokker bruger jeg gerne som tilbehør til en bøf, i stedet for kartofler.
2-3 Per
- 6-7 mellemstore jordskokker
- 2 fed hvidløg
- 3 spsk olivenolie
- 1 lille håndfuld frisk persille
- salt
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Vask og skrub jordskokkerne med en hård børste, til alt jorden kommer af.
- Skyld dem godt.
- Skær jordskokkerne over i halve, eller kvarte hvis de er meget store.
- Kom dem i et ildfast fad og kom olivenolie ud over.
- Pres hvidløg ud over jordskokkerne.
- Hak persille groft og kom det ved.
- Krydr med salt og vend det hele godt rundt.
- Kom fadet i ovnen i ca. 30-40 min,
Velbekomme

Jeg er egentligt ikke særlig vild med titlen “blogger” – jeg er jo bare en foodie.
Jeg elsker mad, elsker at fordybe mig i processen og udvikle nye opskrifter.
Jeg nyder at smage nye retter, tage dem til mig, og udvikle dem til min egen.
Jeg håber du vil finde min blog inspirerende, og måske udvikle dine egne retter.