Cremet og lækker kantarelsuppe, er utroligt lækker både som forret eller som hovedret i den kolde tid.
| | | |

Kantarelsuppe

Rygende varm kantarelsuppe i den kolde vintertid

Den eftertragtede svamp som vokser i den danske skovbund, passer perfekt ned i en suppe. Her kommer mit byd på en lækker kantarelsuppe

Cremet og lækker kantarelsuppe, er utroligt lækker både som forret eller som hovedret i den kolde tid.

Går du selv på svampejagt, skal du altid huske, at være helt sikker, inden du tager svampene med hjem i kødgryderne.

Tragt-kantareller
Tragt-

3-4 pers.

Fremgangsmåde:

  1. Børst forsigtigt kantarellerne rene for jord og smuds.
  2. Hak dem i grove stykker, hvis de er meget store.
  3. Pil og hak og hvidløg.
  4. Smelt i en gryde og svits kantareller, og hvidløg.
  5. Drys ud over, og kom vin på.
  6. Rør godt rundt et par min, og tilsæt så fond.
  7. Kog suppen 15 min. under omrøring.
  8. Tilsæt fløde, og en lille håndfuld timian, og peber.
  9. Lad simre yderligere 5 min. inden servering.
  10. Pynt evt. med frisk og server med groft brød.

Velbekomme

 

Andre opskrifter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.