Karry kål med kylling
Karry kål med kylling er en dejlig sund og velsmagende hverdags ret, som du kan lave på 30 min.
Når man i en travl hverdag bare gerne vil have madlavningen overstået, men samtidig holde den sunde linje, er karry kål med kylling et godt bud på en sund og nem ret, der ikke tager mere end 30 min. at lave.
Jeg spiser den ofte blot med et groft stykke brød til, med ris kunne også være en mulighed.
Jeg bruger også kikærter i min udgave, men er kikærter ikke din stærke side, ville du godt kunne undlade dem.
4 pers
- 600 g kyllingfilet
- 1 spidskål
- 1 dåse kokosmælk
- 1 dåse ananas i stykker
- 1 dåse kikærter
- 1 spsk gurkemeje
- 2 spsk mild karry
- Olie til stegning
- Saft fra ½ lime
- Salt og peber
Fremgangsmåde:
- Skær kødet i mundrettet stykker, og svits det i en gryde med olie
- Snit spidskål og kom det i gryden, når kødet har fået lidt farve.
- Tilsæt karry og gurkemeje, rør godt rundt.
- Kom kokosmælk ved, og lad det simre i 15 min.
- Kom de drænet kikærter og ananas i gryden.
- Press lime saft i og smag til med salt og peber.
- Lad rette simre yderligere 5 min og server med groft brød og/eller ris.
Velbekomme
Tips – en smule lemonsalt inden servering, giver lige det sidste pift
[Simple-author-box]