så let laver du din egen kopnudler.
| |

Kopnudler

Rester af lidt grøntsager, nudler, og kogende vand – så let laver du din egen kopnudler.

Jeg er virkelig dårlig til rugbrødsmadder, og faktisk generelt frokost. Men kroppen har brug for benzin til hele dagen, og hjernen fungerer altså bare bedst når den har fået sine faste måltider.

Derfor veksler jeg tit mellem forskellige frokostmenuer. Det kan f.eks være rester af aftensmaden, Broccoli pølsehorn, Æggemuffins eller måske Broccolibrød med kikærter men er i øjeblikket min favorit.

skal også være nemt, og med kan du gøre det hele klart aftenen før også selvom du bruger frosne ærter eller bønner.

Du skal bruge et mellemstort glas med låg, som har et passende størrelse åbning, så du kan spise direkte fra glasset. Jeg bruger et 1 liters glas.

Grøntsager og

Hvad du vælger at komme i din er helt op til dig, du skal bare huske at snitte dine grøntsager fint, så det kogende kan varme det hele op.

I opskriften her, har jeg skrevet en masse forskellige slags ingredienser for at inspirerer dig. Om du vælger 3 eller 7 fra listen er helt op til dig. Brug din fantasi og mig gerne om din yndlings kombination. Du kan altid kommenterer indlægget her, eller skrive til mig via Instagram eller Facebook.

Jeg bruger altid fuldkornsnudler, da jeg synes de har det bedste bid. Har du en rest kylling tilbage fra aftensmaden, kan du også komme lidt kød i glasset – Kødet skal selvfølgelig bare være gennemstegt

1 glas

Ting jeg altid kommer i

Forslag til grøntsager

Fremgangsmåde

  1. Kom dine fint snittet grøntsager, nudle, og i et glas med låg – og opbevar det i køleskabet til det er tid.
  2. Hæld kogende h-alvt op i glasset og sæt låg på. min
  3. Lad nudlerne trække 8-10 min.
  4. Rør lidt rundt i glasset med din gaffel.
  5. Spis nu din kopnudler.

Velbekomme

 

 

Andre opskrifter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *