Kakao grød med kokos topping
Kakao grød er havregrød version 4,0 – Her får du mæthed for alle pengene, og samtidig en sød og lidt kage agtig smag i din morgenmad.
1 pers
- 2 dl havregryn
- 3 dl mælk
- 1 dl vand
- 1 moden banan
- 1 spsk kakaopulver (den til bagning)
- 1 tsk kanal
- knivspids salt
Topping:
- 2 spsk kokosmel
- 1 spsk smør
- 1 tsk kanal
- 1 spsk sukker
- 1 tsk kakaopulver
- 1 spsk brygget kaffe (kan undlades)
- mos en banan i en kasserolle.
- Kom resten af indgredienserne til grøden i gryden og kog den på middel varme under hyppig omrøring.
- Mens grøden koger, varmes en pande op og smøren smeltes.
- Kom resten af indgredienserne til toppingen på panden, når smøret er smeltet.
- Skru ned på middel varme og rør toppingen sammen til en samlet konsistens.
- Kom den færdigekogte grød i en skål, og kom toppingen på.
Velbekomme

Jeg er egentligt ikke særlig vild med titlen “blogger” – jeg er jo bare en foodie.
Jeg elsker mad, elsker at fordybe mig i processen og udvikle nye opskrifter.
Jeg nyder at smage nye retter, tage dem til mig, og udvikle dem til min egen.
Jeg håber du vil finde min blog inspirerende, og måske udvikle dine egne retter.