Når den lille sult melder sig er en müslibar med appelsin og nødder den perfekte snack Perfekt til madpakken, til kaffen, eller som en lille snack
| |

Müslibar med appelsin og nødder

Når den lille sult melder sig er en müslibar med og den perfekte snack

Perfekt til madpakken, til kaffen, eller som en lille snack når man bliver lækkersulten om aftenen.

Jeg vil dog anbefale af de spises mens de stadig er kolde, da de hurtigt bliver lidt klistret når de bliver varme.

Jeg har bevidst ikke tilsat eller honning, da jeg ofte synes müslibar bliver meget søde, men du kan sagtens tilsætte et par skefulde hvis du føler for det.

Jeg skær mine müslibar ud i 6-7 cm lange stykker, med en brede på ca. 2 cm. Der er rigtig meget smag i dem, så denne størrelse passer ret godt.

Mængden af de tørrede ingredienser kan du ændre på som du vil, og føles massen for våd, kan du tilsætte mere eller nødder.

15 stk.

  1. Tænd ovnen på 200 grader varmluft og rist og ca 8-10 min.
  2. Lad dem køle af og nuller derefter skallen af hasselnødderne.
  3. Hak nødderne – ikke for groft, men heller ikke alt for fint.
  4. Kom alle de tørre ingredienser i en skål, sammen med og skral.
  5. Smelt og i en gryde ved svag varme, og tilsæt saft fra appelsinen.
  6. Kom den smeltet blanding op i skålen til de tørre ingredienser og rør det hele godt rundt.
  7. Kom bagepapir i en lille form ca. 20×35 cm og kom müsli massen i.
  8. Tryk massen godt ud i formen, og læg evt et stykke bagepapir over for at det ikke klistre på fingerene.
  9. Stil formen i fryseren i et par timer, eller til massen er helt hård.
  10. Smelt chokoladen over vandbad og hæld det ud over den hårde masse.
  11. Lad chokoladen tørre helt, inden du skærer dine müslibar ud i passende stykker.

Tips, skal müslibar med i madpakken, kan de pakkes ind i et stykke mellemlægspapir med en elastik omkring.

Velbekomme

Andre opskrifter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *