Smid ikke dine overmodne bananer ud, men lav dem til en nem banankage med chokolade stykker.Smid ikke dine overmodne bananer ud, men lav dem til en nem banankage med chokolade stykker.
| | |

Nem banankage med chokoladestykker

Smid ikke dine overmodne ud, men lav dem til en nem banankage med stykker.

Du kender det sikkert godt. Du har købt i ugens løb og inden du har set dig om, er de overmodne og ikke rigtigt så indbydende. men så er det godt at man let kan forvandle dem om et en lækker nem banankage.

4 pers

Fremgangsmåde

  1. Tænd ovnen på 175 grader.
  2. Smelt smørret let i mikroovnen, det behøver ikke være smeltet helt. Lad det køle lidt af.
  3.  Pisk og sammen og tilsæt æg, et ad gangen.
  4. bananerne med en gaffel og kom dem op i æggeblandingen.
  5. Rør og godt sammen, og kom det op i dejen.
  6. Rør det hele godt sammen til en ensartet masse. Er dejen for tør, kan du tilsætte mere eller æg.
  7. Knæk chokoladen i grove stykker med fingeren, og kom det op i dejen.
  8. Rør det hele godt rundt.
  9. en brødform med smør på alle sider, og kom dejen op i.
  10. Bag kagen i 40-45 min. Tjek med en kødnål om kagen er færdig. Er der dej på nålen, skal kage have lidt længere tid.
  11. Lad kagen køle lidt af inden servering.

Velbekomme

Andre opskrifter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.