Nøddebrud med fiduser
Julens konfekt kan være tidskrævende, men ikke denne lille lækkerbisken – Nøddebrud med fiduser.
Nøddebrud med fiduser, er en lækker kombination af nødder, tranebær, chokolade og skumfiduser. Hurtigt og nemt at lave.
- 50 g mandler
- 50 g pistacienødder
- 50 g valnødder
- 50 g macadamia nødder
- 70 g små skumfiduser (eller store som klippes i mindre stykker)
- 30 g tørret tranebær
- 450 g chokolade – (mørk eller lys)
- frysetørret hindbær til pynt
- Hak chokoladen fint og smelt det over vandbad.
- Imens chokoladen smelter, blander du alle de andre ingredienser. Har du købt store skumfiduser, kan du let klippe dem i mindre stykker med en saks.
- Kom nødde blandingen i en lille bageplade på 15×20 cm, med bagepapir i.
- Kom den smeltede chokolade over, og ryst bagepladen let, så chokoladen kommer ind mellem alle nødderne. Bank evt. bagepladen forsigtigt ned i bordet.
- Drys frysetørret hindbær på.
- Stil bagepladen på køl i ca. 2 timer, og skær herefter passende stykkker nøddebrud ud med en savtakket kniv.
Opbevar stykkerne af nøddebrud med fiduser, i en lufttæt beholder i køleskabet.
Velbekomme

Jeg er egentligt ikke særlig vild med titlen “blogger” – jeg er jo bare en foodie.
Jeg elsker mad, elsker at fordybe mig i processen og udvikle nye opskrifter.
Jeg nyder at smage nye retter, tage dem til mig, og udvikle dem til min egen.
Jeg håber du vil finde min blog inspirerende, og måske udvikle dine egne retter.