Nøddebrud med fiduser, er en lækker kombination af nødder, tranebær, chokolade og skumfiduser. Hurtigt og nemt at lave.
| | | |

Nøddebrud med fiduser

Julens konfekt kan være tidskrævende, men ikke denne lille lækkerbisken – Nøddebrud med fiduser.

Nøddebrud med fiduser, er en lækker kombination af nødder, tranebær, og skumfiduser. Hurtigt og nemt at lave.

  • 50 g mandler 
  • 50 g pistacienødder
  • 50 g
  • 50 g macadamia
  • 70 g små skumfiduser (eller store som klippes i mindre stykker)
  • 30 g tørret tranebær 
  • 450 g chokolade – (mørk eller lys)
  • Frysetørret til pynt
  1. Hak chokoladen fint og smelt det over vandbad.
  2. Imens chokoladen smelter, blander du alle de andre ingredienser. Har du købt store skumfiduser, kan du let klippe dem i mindre stykker med en saks.
  3. Kom nødde blandingen i en lille bageplade på 15×20 cm, med bagepapir i.
  4. Kom den smeltede over, og ryst bagepladen let, så chokoladen kommer ind mellem alle nødderne. Bank evt. bagepladen forsigtigt ned i bordet.
  5. Drys frysetørret på.
  6. Stil bagepladen på køl i ca. 2 timer, og skær herefter passende stykkker nøddebrud ud med en savtakket kniv.

Opbevar stykkerne af nøddebrud med fiduser, i en lufttæt beholder i køleskabet.

Velbekomme

Andre opskrifter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.