| |

One pot pasta med kikærter

Nem og sund one pot med kikærter – helt uden kød

One pot med er smæk fyldt med grøntsager, og uden kød. Så hvis du som så mange andre, gerne vil skærer lidt ned på dit forbrug af kød, eller bare ønsker at sparer lidt på madbudgettet, så er et godt bud på et lækkert og sundt måltid.

Den travle hverdag

Med one pot kan du tilberede det hele på forhånd, og smide det i gryden 40 min inden spisetid. Så har du lige 10 min aftenen for inden, eller måske inden du skal på arbejde, så kan du med fordel snitte de grøntsager du ønsker at bruge, og komme dem i en pose med lidt vand.

Jeg laver gerne en stor potion, så der er nem og billig aftensmad senere på ugen. Jeg bruger også gerne de rester af grøntsager som jeg har i køleskabet. Et slattent eller lidt trætte tomater, kan sagtens bruges i retten.

Børn og grøntsager

Som mor til to drenge, kender jeg udfordringen ved at få sine børn til at spise flere grøntsager. Men med one pot pasta, er det en leg. De spise, helt uden at vide det en masse grøntsager, som de eller siger de ikke kan lide. Jeg skal dog indrømme at mine drenge dog er mere til One Pot Pasta til hele familien end denne udgave med kikærter.

2 måltider til 4 pers.

Fremgangsmåde

  1. Snit og hak og riv alle grøntsagerne.
  2. Kom dem op i en stor gryde sammen med alle de andre ingredienser.
  3. Kom væden ved, og kog retten i 30 min, med jævne omrøringer, så retten ikke brænder på.
  4. Tjek løbende om retten er for tør, og kom evt. ekstra væde i.
  5. Når pastaen er færdig, serveres retten.

Velbekomme

 

 

Andre opskrifter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *