pandekage kage
|

Pandekage kage

Er du træt af lagkage? Så prøv pandekage kage

Ja, jeg indrømmer det gerne – Jeg er ikke den store fan af lagkager. Jeg spiser det af pligt til fødselsdage, men kan jeg snige mig uden om gør jeg det.

Så da min kæreste skulle fejres med familien til og kage, var lagkagen byttet ud med en pandekage kage og det er absolut ikke sidste gang jeg har gjort det.

Fyldet i en pandekage kage kan man varierer som man har lyst. En sikker vinder er eller jordbærskum, men du kan også prøve med eller appelsin.

De fleste har deres egen opskrift på pandekager, men mangler du en kan du finde her, ved at trykke på teksten ovenfor.

  1. Bag pandekagerne og lad dem køle af inden du lægger kagen sammen.
  2. Imen skal de frosne tøes op i en skål.
  3. Når bærrene er tøet, røres i. Smag til om de skal have mere melis. De skal være friske med ikke sure.
  4. Pisk fløden til flødeskum.
  5. Vend forsigtigt lidt af flødeskummen i bærrene, fortsæt med at komme i lidt ad gangen.
  6. Læg en pandekage på et fad, og fordel lidt af bærskummet ud på. Undgår at komme bærskummet helt ud til kanten.
  7. Læg nu en ny pandekage oven på, og fordel endnu en omgang skum.
  8. Fortsæt til der ikke er flere pandekager.
  9. Afslut med skum og pynt med friske hindbær.

Velbekomme

et stykke lagkage kage
lagkage kage er også en visuel fornøjelse

Andre opskrifter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.