Pandekage kage
Er du træt af lagkage? Så prøv pandekage kage
Ja, jeg indrømmer det gerne – Jeg er ikke den store fan af lagkager. Jeg spiser det af pligt til fødselsdage, men kan jeg snige mig uden om gør jeg det.
Så da min kæreste skulle fejres med familien til kaffe og kage, var lagkagen byttet ud med en pandekage kage og det er absolut ikke sidste gang jeg har gjort det.
Fyldet i en pandekage kage kan man varierer som man har lyst. En sikker vinder er hindbær eller jordbærskum, men du kan også prøve med solbær eller appelsin.
De fleste har deres egen opskrift på pandekager, men mangler du en kan du finde her, ved at trykke på teksten ovenfor.
- ca 15 afkølet pandekager
- 1 pose frosne hindbær
- 1 dl flormelis
- 2,5 dl piskefløde
- Friske hindbær til pynt
- Bag pandekagerne og lad dem køle af inden du lægger kagen sammen.
- Imen skal de frosne bær tøes op i en skål.
- Når bærrene er tøet, røres flormelis i. Smag til om de skal have mere melis. De skal være friske med ikke sure.
- Pisk fløden til flødeskum.
- Vend forsigtigt lidt af flødeskummen i bærrene, fortsæt med at komme flødeskum i lidt ad gangen.
- Læg en pandekage på et fad, og fordel lidt af bærskummet ud på. Undgår at komme bærskummet helt ud til kanten.
- Læg nu en ny pandekage oven på, og fordel endnu en omgang skum.
- Fortsæt til der ikke er flere pandekager.
- Afslut med skum og pynt med friske hindbær.
Velbekomme


Jeg er egentligt ikke særlig vild med titlen “blogger” – jeg er jo bare en foodie.
Jeg elsker mad, elsker at fordybe mig i processen og udvikle nye opskrifter.
Jeg nyder at smage nye retter, tage dem til mig, og udvikle dem til min egen.
Jeg håber du vil finde min blog inspirerende, og måske udvikle dine egne retter.