Pandekager med øl
| |

Pandekager med øl

Alle elsker pandekager, her er mit bud – med øl!

med er altid et hit hos både store og små. Om du spiser dem med syltetøj, is eller er en smagssag, men de er og bliver en lækker mundfuld som altid skaber stor glæde her hjemme.

Man kan aldrig lave for mange pandekager, og skulle der mod forventning være nogle tilbage, smager de nu også skønt med og dagen efter.

ca 15 stk.

Fremgangsmåde

  1. Pisk alle ingredienserne godt sammen.
  2. Lad dejen hvile min 30 min i køleskabet.
  3. Rør dejen igennem igen og kom den i en kande som er nem at hælde af. Du kan også bruge et lille dl mål.
  4. Kom på panden og lad det bruse af inden du kommer på.
  5. Steg pandekagen på begge sider til de er gyldne.
  6. Læg pandekagen på en tallerken.
  7. Kom nyt på panden og fortsæt indtil al dejen er brugt.

Velbekomme

Andre opskrifter

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *