Råstegte kartoffelchips med timian
Råstegte kartoffelchips er næsten for syndigt til at spise som tilbehør til aftensmad – Men jeg gjorde det.
Råstegte kartoffelchips med timian opstod egentligt lidt ved et tilfælde. Jeg skulle lave aftensmad, og havde ikke rigtigt handlet ind, så det blev “tøm køleskabet” og lad os se hvad det bliver til. I bunden af køleskabet fandt jeg et par store kartofler, men ikke nok til at jeg gad skralle og koge dem. Så de røg i olie med slat og timian, og hold nu k*** hvor smagte de godt.
2-3 pers
- 3 store kartofler
- 1-2 dl olivenolie
- 4 kviste frisk timian
- Groft salt/flage salt
Fremgangsmåde
- Vask kartoflerne grundigt.
- Skær kartoflerne i tynde skiver ca. 2 mm, på et mandolin jern, eller brug en meget skarp kniv.
- Kom olivenolie i en pande, så der ca er 1 cm olie i bunden.
- Varm olien godt op, og kom kartoffelskiverne i lidt af gangen. Skiverne skal ikke ligge oven i hinanden, så steg kartoffelskiverne af flere omgange.
- Kom timian kviste ved og steg dem sammen med kartoflerne.
- Krydder godt med salt.
- Steg kartoflerne til de bliver gyldne og sprøde.
- Læg kartoflerne på fedtsugende papir, ind til du er færdig med at stege alle kartoflerne.
- Serveres straks.
Velbekomme

Jeg er egentligt ikke særlig vild med titlen “blogger” – jeg er jo bare en foodie.
Jeg elsker mad, elsker at fordybe mig i processen og udvikle nye opskrifter.
Jeg nyder at smage nye retter, tage dem til mig, og udvikle dem til min egen.
Jeg håber du vil finde min blog inspirerende, og måske udvikle dine egne retter.