Råstegte kartoffelchips er næsten for syndigt til at spise som tilbehør til aftensmad - Men jeg gjorde det.
| |

Råstegte kartoffelchips med timian

Råstegte kartoffelchips er næsten for syndigt til at spise som til aftensmad – Men jeg gjorde det.

Råstegte kartoffelchips med opstod egentligt lidt ved et tilfælde. Jeg skulle lave aftensmad, og havde ikke rigtigt handlet ind, så det blev “tøm køleskabet” og lad os se hvad det bliver til. I bunden af køleskabet fandt jeg et par store kartofler, men ikke nok til at jeg gad skralle og koge dem. Så de røg i med slat og timian, og hold nu k*** hvor smagte de godt.

2-3 pers

Fremgangsmåde

  1. Vask kartoflerne grundigt.
  2. Skær kartoflerne i tynde skiver ca. 2 mm, på et mandolin jern, eller brug en meget skarp kniv.
  3. Kom i en pande, så der ca er 1 cm i bunden.
  4. Varm olien godt op, og kom kartoffelskiverne i lidt af gangen. Skiverne skal ikke ligge oven i hinanden, så steg kartoffelskiverne af flere omgange.
  5. Kom kviste ved og steg dem sammen med kartoflerne.
  6. Krydder godt med salt.
  7. Steg kartoflerne til de bliver gyldne og sprøde.
  8. Læg kartoflerne på fedtsugende papir, ind til du er færdig med at stege alle kartoflerne.
  9. Serveres straks.

Velbekomme

Andre opskrifter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.