Ramsløg tzatziki – den nordiske hvidløgsdressing
Ramsløg tzatziki er en den nordiske udgave af den græske hvidløgsdressing.
Har du været i skoven fornyelig? Hvis ikke, så se at komme afsted!!
Træerne springer mere ud dag for dag, og alting bliver grønt og smukt. Selv i skovbunden sker der ting og sager. For det er nemlig nu ramsløgene kommer frem. Måske er tiden inde til at lave Ramsløg tzatziki.
Så når du går der med hele familien eller bare nyder stilheden for dig selv, så kig ned – og måske gå lidt væk fra stien. Her finder du de grønne blade, som dufter af hvidløg når du gnider på dem.
Du kan bruge ramsløg til mange ting i din madlavning. Brug det i salater, og giv den et mere skarp smag. Kom den i gryderetter som den danske udgave af hvidløg. Brug den som Ramsløgspesto med mandler og pekan nødder eller som her i en dressing.
- 1 håndfuld ramsløg
- 2 dl cremefraiche 18%
- 10 cm revet agurk
- Lidt salt og frisk kværnet peber
Fremgangsmåde
- Skyl ramsløg og snit det fint
- Kom ramsløg og cremefraiche i en skål og vens det sammen.
- Riv agurk, og pres saften ud af den mellem fingerne.
- Kom agurk op i skålen og rør rundt.
- Smag til med salt og peber.
- Stil skålen på køl til den skal bruges
Velbekomme

Jeg er egentligt ikke særlig vild med titlen “blogger” – jeg er jo bare en foodie.
Jeg elsker mad, elsker at fordybe mig i processen og udvikle nye opskrifter.
Jeg nyder at smage nye retter, tage dem til mig, og udvikle dem til min egen.
Jeg håber du vil finde min blog inspirerende, og måske udvikle dine egne retter.
One Comment