Ristet havregryn med pekan og hasselnødder
Gylden og sprød havregryn ristet i smør og sukker sammen med pekan og hasselnødder, bliver til et lækkert alternativ til koldskålens kammerjunker, eller som topping til din morgenmad.
Har du lige lavet din koldskål som står og trækker i køleskabet? så har du massere tid til at lave ristet havregryn med og pekan hasselnødder.
Hvis ikke, kan du finde opskriften på Koldskål med tykmælk og æg her.
4 pers.
- 25 g smør
- 2 dl havregryn
- 1 håndfuld hasselnødder
- 1 håndfuld pekan nødder
- 2 spsk sukker
- Hak nødderne groft.
- Smelt smør på en pande og tilsæt sukker.
- lad sukkeret smelte, uden at branke.
- Kom nødder og gryn på panden og vend det hele godt rundt.
- når blandingen er gylden, tages den af varmen og køles af.
- Blandingen er nu klar til brug
Velbekomme
Tip. Du kan bruge andre typer af nødder hvis det ønskes.

Jeg er egentligt ikke særlig vild med titlen “blogger” – jeg er jo bare en foodie.
Jeg elsker mad, elsker at fordybe mig i processen og udvikle nye opskrifter.
Jeg nyder at smage nye retter, tage dem til mig, og udvikle dem til min egen.
Jeg håber du vil finde min blog inspirerende, og måske udvikle dine egne retter.
One Comment