ristet havregryn
| | | |

Ristet havregryn med pekan og hasselnødder

Gylden og sprød ristet i og sammen med og , bliver til et lækkert alternativ til koldskålens kammerjunker, eller som topping til din morgenmad.

Har du lige lavet din koldskål som står og trækker i køleskabet? så har du massere tid til at lave ristet havregryn med og pekan hasselnødder.

Hvis ikke, kan du finde opskriften på Koldskål med tykmælk og æg her.

4 pers.

  • 25 g smør
  • 2 dl havregryn
  • 1 håndfuld hasselnødder
  • 1 håndfuld pekan
  • 2 spsk sukker
  1. Hak nødderne groft.
  2. Smelt smør på en pande og tilsæt sukker.
  3. lad sukkeret smelte, uden at branke.
  4. Kom nødder og gryn på panden og vend det hele godt rundt.
  5. når blandingen er gylden, tages den af varmen og køles af.
  6. Blandingen er nu klar til brug

Velbekomme

Tip. Du kan bruge andre typer af nødder hvis det ønskes.

Andre opskrifter

One Comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *