Stegte cherrytomater med rødløg - en lynhurtigt opskrift på lækkert tilbehør. Nogle gange behøver madlavning ikke at være så kompliceret
| |

Stegte cherrytomater med rødløg

Stegte med rødløg – en lynhurtigt opskrift på lækkert

Nogle gange behøver madlavning ikke at være så kompliceret. Med få ingredienser kan man trylle fantastiske smage frem, og denne opskrift på stegte cherrytomater, er et godt eksempel på netop det.

Jeg serverer denne ret som ekstra til en god bøf, eller ved siden af fisk. Det giver et flot farvespil på tallerknen, og det betyder meget at det vi spiser, også ser godt ud. Det stimulerer vores synssans, og det er også denne sans som bestemmer om vi vil smage på en madvare eller ej. Nå, nok om synssansen.. tilbage til opskriften.

Denne ret – eller om man vil, er lavet ud fra det jeg vil kalde ‘basisvarer’ i mit køkken. Det er de basale ting som man altid har i sit køleskab eller skuffer – og med to børn i skolealderen, findes der altid i mit køleskab til madpakken.

2 pers.

Fremgangsmåde

  1. Skyl cherrytomaterne  og skær dem midt over.
  2. Pil løget, og skær det først midt over og derefter i tynde skiver.
  3. Kom på en varm pande og steg og ind -til de har fået lidt farve. ca. 8-10 min.
  4. Krydr med og
  5. Server straks.

Velbekomme

Andre opskrifter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.