Stegte cherrytomater med rødløg
Stegte cherrytomater med rødløg – en lynhurtigt opskrift på lækkert tilbehør
Nogle gange behøver madlavning ikke at være så kompliceret. Med få ingredienser kan man trylle fantastiske smage frem, og denne opskrift på stegte cherrytomater, er et godt eksempel på netop det.
Jeg serverer denne ret som ekstra tilbehør til en god bøf, eller ved siden af fisk. Det giver et flot farvespil på tallerknen, og det betyder meget at det vi spiser, også ser godt ud. Det stimulerer vores synssans, og det er også denne sans som bestemmer om vi vil smage på en madvare eller ej. Nå, nok om synssansen.. tilbage til opskriften.
Denne ret – eller tilbehør om man vil, er lavet ud fra det jeg vil kalde ‘basisvarer’ i mit køkken. Det er de basale ting som man altid har i sit køleskab eller skuffer – og med to børn i skolealderen, findes der altid cherrytomater i mit køleskab til madpakken.
2 pers.
- 10-15 cherrytomater
- 1 rødløg
- Olivenolie
- Hvidløgspulver
- Salt
Fremgangsmåde
- Skyl cherrytomaterne og skær dem midt over.
- Pil løget, og skær det først midt over og derefter i tynde skiver.
- Kom olie på en varm pande og steg tomater og løg ind -til de har fået lidt farve. ca. 8-10 min.
- Krydr med hvidløgspulver og salt
- Server straks.
Velbekomme

Jeg er egentligt ikke særlig vild med titlen “blogger” – jeg er jo bare en foodie.
Jeg elsker mad, elsker at fordybe mig i processen og udvikle nye opskrifter.
Jeg nyder at smage nye retter, tage dem til mig, og udvikle dem til min egen.
Jeg håber du vil finde min blog inspirerende, og måske udvikle dine egne retter.